07.01.2013

Изи Кредит е сред най-предпочитаните големи работодатели

news article image

Компанията за бързи кредити Изи Кредит се нареди сред финалистите в категория „Най-предпочитан работодател с над 500 служители“ в престижния конкурс на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР). Победителите във всички категории на конкурса ще бъдат обявени на 24 януари. Наградите на БАУРЧР са ежегодни и се присъждат за високи постижения в управлението и развитието на човешките ресурси, отбелязват организаторите.

Със своите успешни резултати и мащабно разрастване, и в трудните за икономиката години, Изи Кредит се наложи като един от големите и предпочитани работодатели в България, коментира Горан Арсов, директор „Човешки ресурси” на компанията. Професионалното израстване на служителите е възможно чрез корпоративна мотивационна стратегия и програми за развитие. В компанията функционира и уникален обучителен център - „Изи Академия“, в която се организират вътрешни и външни обучения. За вътрешните се грижи звено от бизнес треньори. „Изи Кредит предоставя на своите служители и глобални възможности за кариера на мениджърски позиции във филиалите си в чужбина - на този етап в Румъния и Украйна, но скоро и в други страни”, допълни още Горан Арсов. В момента компанията работи с 10 университетски кариерни центрове, а стажантските й програми са сред най-търсените от студентите в икономическите специалности.

Изи Кредит допринесе значително и за популяризирането и утвърждаването на професията „Кредитен консултант“. Тази сравнително нова за страната професия е все по-желана заради гъвкавото работно време и възможностите за високи доходи и социални придобивки. Само в България на тази позиция в Изи Кредит работят близо 3000 служители. Благодарение на тях много хора разрешават финансовите си проблеми бързо и удобно. Мнозина от кредитните консултанти се гордеят с работата си и заявяват, че я приемат като свой собствен бизнес. Най-добрите сред тях стават топ кредитни консултанти и мениджъри.

Ask a question Задай въпрос