10.12.2013

Изи Кредит е с номинация за „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“ в България

news article image

Лидерът в кредитите, предоставяни в дома на клиентите - Изи Кредит, за втора поредна година е сред финалистите в престижния конкурс на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Асоциацията ще награди най-добрите професионалисти и компании в сферата на човешките ресурси на тържествена церемония в София на 20 януари. Финалистите в общо седем категории са подбрани от 16-членно жури, съставено от водещи експерти в областта.

Тази година Изи Кредит е сред финалистите в категория „Най-добра стратегия за интегриране на образованието в бизнеса“, наред с още пет водещи компании в своя сектор. Журито е оценило проектите на Изи Кредит в сферата на финансовото образование, които вече получиха широк обществен отзвук през годината – създадената съвместно с Нов български университет Предприемаческа академия и безплатните обучения по „Управление на семейния бюджет” в полза на обществото, реализирани в 11 големи града в България.

Миналата година Изи Кредит спечели второ място в конкурса в категорията „Най-предпочитан работодател с над 500 служители". Тогава компанията впечатли журито с мотивационната си стратегия и програмите за развитие на хората в организацията, с умението да задържа талантливите си служители, с ниското текучество на персонала и със своите успешни резултати и мащабно разрастване.

БАУХ е най-голямата организация на експерти и мениджъри „Човешки ресурси” в България. Тя представлява интересите на 20000 служители в областта. Само физическите лица-членове на организацията са над 750. Подробности за конкурса може да намерите тук.

Ask a question Задай въпрос