24.03.2013

Изи Кредит е с най-добрия корпоративен футболен отбор в момента

news article image

Лидерът в бързите заеми Изи Кредит продължава да гради силен футболен отбор и да е непобедим сред корпоративните тимове в България. В петък вечер, в спортния комплекс до Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски”, в столичния квартал „Дианабад”, кредитните консултанти разгромиха Ти Би Ай с 21:0 в мач от Банковата лига. Реферът спази правилата и при 21-я гол прекрати мача, а лидерът в бързите кредити вече е недостижим на първото място с 6 точки преднина пред втория и нито една загуба.

С мача срещу Ти Би Ай Изи Кредит всъщност загря за дерби срещата на следващия ден с P.F. ELGYDIUM за Корпоративната лига. Мачът се игра на покритите терени в софийския квартал „Драгалевци”. В него кредитните консултанти не оставиха никакъв шанс на лидера във временното класиране и го победиха с изразителното 5:1. Четири гола за кредитиращите вкара един от новите играчи в тима – Филип Филипов. Така Изи Кредит скъси дистанцията с първия само на 2 точки.

Единственият двубой, който Изи Кредит не успя да спечели, беше този за Sofia Cup със Слепите, игран на терените „Бароко Спорт“ в Студентски град в неделя. Кредитните консултанти създадоха една дузина голови положения, но на принципа „ако не вкараш, ще ти вкарат”, Слепите се възползваха по-добре от положенията си и спечелиха с 2:0. „Имахме няколко много добри положения, но ги подценихме и не успяхме да отбележим. В следващите мачове трябва да се стремим към по-сериозно отношение на терена. Поздравявам съперника за победата - те бяха достоен противник. Вратарят им изигра страхотен мач”, коментира треньорът на Изи Кредит Иван Стоилов, цитиран от сайта Football24.bg, организатор на турнира. Капитанът на Слепите Александър Захариев също не спести похвали за Изи Кредит. „Получи се равностоен мач между двата най-добри отбора в турнира. Смятам, че и двата тима можеха да спечелят, но ние бяхме по-концентрирани”, каза той. Слепите продължават да са лидер във временното красиране с 45 точки. Изи Кредит е на трета позиция с 33 точки.

Ask a question Задай въпрос