05.02.2020

ИЗИ КРЕДИТ Е ПРИЯТЕЛЯТ, КОГОТО ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ПОТЪРСИШ ЗА ПАРИ

news article image




Освен добър приятел за своите клиенти, Изи Кредит е и добра компания, която предоставя много възможности за своите търговци с новото вътрешно съревнование за пет чисто нови автомобила Citroen C3


 

Новите рекламни клипове на Изи Кредит са вече тук. Кампания „Добри заеми, добри приятели“, която очаквано грабна златото на наградите Effie 2019, има своето продължение с поредните забавни герои и ситуации, които изискват спешно пари. Видеата са с фино чувство за хумор и несъмнено ще се запомнят от зрителите.

Рекламната агенция на Изи Кредит – Saatchi&Saatchi Sofia, продължава винаги актуалната тема за заемите от приятели и роднини. Логото на Изи Кредит „оживява“ именно като приятеля, към когото винаги можеш да се обърнеш, когато имаш спешна нужда от пари. Oсновните послания са „Няма да ти се разсърдя, ако ме търсиш само за пари“ и „Ще ти дам пари, без да ти държа сметка за какво са ти“.

Поради ред причини голям процент от хората все още предпочитат да вземат заеми от приятели и роднини. Но когато приятели си дължат пари, често това е повод за конфликти и развалени завинаги отношения. По забавен начин в серия телевизионни реклами на компанията е представена идеята как да съхраниш приятелствата си, доверявайки се за пари именно на Изи Кредит.

Освен добър приятел за своите клиенти, Изи Кредит е и добра компания, която предоставя много възможности на своите търговци, като ги насърчава да развиват своя потенциал и воля за победа. В нова вътрешна кампания компанията ще отличи петима от своите топ служители и кредитни консултанти с по един чисто нов автомобил Citroen C3. Вече тече с пълна сила вътрешното съревнование „Спечели кола с Изи Кредит!“ с участници кредитни консултанти, организатори продажби, мениджъри развитие и регионални мениджъри. Състезанието е разделено на периоди с общ награден фонд цели пет чисто нови автомобила, като с обявяването на победителите от всеки период, ще се „отключват“ условията за следващия период. Първият период на „Спечели кола с Изи Кредит!“ продължава до 29 февруари, а наградите са 2 автомобила - по един за победителя във всяка от двете групи участници (кредитни консултанти/организатори продажби и мениджъри развитие/регионални мениджъри).

Ask a question Задай въпрос