04.11.2013

Изи Кредит е непобедим в осем мача в лигата по футзал и турнира 280 Football League Macron group

news article image

Футболният отбор на Изи Кредит побеждава наред в два от общо трите турнира, в които участва през тази есен. През изминалите две седмици отборът изигра 6 мача, в които постигна пет победи и една загуба.

В градската лига по футзал кредитните консултанти засега не срещат никакви проблеми и от старта на шампионата имат две победи над Тангра и ЦСКА Футзал съответно с 5:2 и 7:1. Така компанията е сред лидерите в класирането с пълен актив от 6 точки, като изостава от водача Левски София Запад само по голова разлика.

В турнира 280 Football League Macron group Изи Кредит се представя още по-убедително – първо място с 6 победи от 6 мача и впечатляващата голова разлика 54:11. През изминалите две седмици кредитните консултанти биха с двуцифрени резултати съперниците си от Мохито и Зелен Бургас съответно с 14:2 и 15:1.

Само умората от многото на брой турнири пречи на тима да покаже пълния си потенциал в турнира Macron Cup Football 7, където от 6 мача има три победи и три загуби. След последния кръг кредитните консултанти са пети от общо десет отбора в подреждането.

Футболният отбор на Изи Кредит e сред най-силните в България в корпоративните футболни турнири. През миналата година тимът спечели Банковата лига и великденския турнир за купа Олимпия.

Ask a question Задай въпрос