23.11.2014

Изи Кредит е непобедим в Банковата лига и Градското по футзал в София

news article image

Футболният Изи Кредит продължава с победния си ход в Банковата лига и Градската лига по футзал на София.

Компанията е недостижима на първото място в първенството на финансовите институции след девет победи от девет изиграни мача. В последните си два двубоя „кредитните консултанти” победиха безпроблемно Райфайзенбанк със 7:0 и TBI със 7:2 и в момента е с 6 точки преднина пред втория в класирането. Срещите от турнира се играят на терените на RD Sport до Минно-геоложкия университет. 

В първенството по футзал на София, Изи Кредит също е с пълен актив точки след 5 победи в 5 мача. На 21 ноември от 20.45 ч. е дерби срещата с прекия конкурент на компанията за първото място – „Левски София Запад”, който също има 5 победи от 5 мача. Мачът ще се играе в залата на Националната спортна академия, където се провеждат всички двубои от Градската лига. Входът е свободен и всеки може да подкрепи своя отбор.

Футболният Изи Кредит е сред най-силните корпоративни отбори в България и притежава десетки купи от различни турнири и шампионати. Треньорът на тима Иван Стоилов е и национален селекционер на националите по футзал. Част от играчите също играят в националния ни отбор по футзал.

Ask a question Задай въпрос