27.06.2016

Изи Кредит е най-отговорната компания в своя сектор, сочи проучване на TNS BBSS

news article image

Финансовата институция Изи Кредит е най-отговорната компания в сектора на небанковите финансови услуги. Това показва национално представително проучване на агенцията за независими маркетингови проучвания TNS BBSS, проведено сред над 800 български граждани на възраст над 18 години в цялата страна. Според респондентите за месец май 2016 г., които посочват конкретна организация от бранша, Изи Кредит е компанията за малки потребителски кредити у нас, която има най-отговорното поведение към хората и обществото.

Проучването на TNS BBSS „Отношение към компании и социални активности в сектора на небанковите финансови институции“ е проведено през месец май и има за цел да отчете мнението, представата и нагласите на гражданите относно ангажираността на десет от водещите компании за малки кредити към хората и обществото. Според анкетираните Изи Кредит е най-разпознаваема в прилагането на практики за ясно и прозрачно предлагане на своите продукти и услуги. Те посочват Изи Кредит още като финансовата институция, на която те могат да разчитат. Организацията получава и водещи показатели в областта на партнирането за различни спортни събития в страната. Резултатите на компанията са в унисон с общото възприятие на анкетираните жители от страната, които посочват, че за тях отговорна небанкова финансова институция е тази, която е морална и коректна с клиентите си, предлага прозрачни условия на клиентите си, и подкрепя хора в неравностойно положение.

Данните от проучването се отчитат само няколко месеца след като Изи Кредит беше определена за „Компания на годината 2015“ за устойчив и отговорен бизнес от специализирано бизнес издание у нас, както и след провелата се наскоро мащабна маркетингова кампания, подчертаваща значимостта на ролята на кредитния консултант и персоналния подход към клиента, които са в основата на бизнес модела на Изи Кредит.

„Резултатите са голямо признание за нас и труда на целия ни екип и над 3 500 кредитни консултанти в страната. Откакто правим бизнес, вече повече от 11 години, ние винаги се сме стремели да се развиваме устойчиво и отговорно, както и да бъдем близо да нашите потребители, партньори и служители. Ангажирани сме и в развитието на обществото, като подкрепяме и провеждаме различни значими социални каузи, които вярваме, че могат да имат дълготраен ефект във времето за всички“, коментира Кирил Михайлов изпълнителен директор на Изи Кредит.

Ask a question Задай въпрос