05.09.2023

Изи Кредит е муза в специалното събитие „СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО“ във Видин

news article image

През септември Изи Кредит ще стане част от едно различно и вдъхновяващо събитие – модното ревю "СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО" във Видин. Събитието, което ще се проведе на 9 септември 2023-та в Крайречната градина на града, е инициатива на известната модна дизайнерка Вяра Бориславова - основател и собственик на бранда MUSE SHOP, и има за цел да превърне бреговете на река Дунав в специална територия на креативността, красотата и изкуството. Като компания, чиито корени са пряко свързани с

Видин, където през 2005-та отваря врати първият ни офис,

с гордост се включваме в тази инициатива и подкрепяме смелите и талантливи новатори в техните творчески търсения.

А модното ревю  „СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО“ е необикновено не само защото ще се опита да провокира хората да са смели, да следват мечтите си и да не се "носят" по течението, но и защото ще се кандидатира за рекорд на Гинес като най-дългото речно ревю (по дигата на на най-дългата европейска река – Дунав, при град Видин) с дължина над километър и половина и с участието на 100 манекенки.

Организаторите застават и зад благотворителна кауза, като част от тоалетите ще бъдат изложени на търг, а събраните средства ще се използват за създаване на пространство в град Видин, което да помага на начинаещи в модния бизнес. Търгът ще се проведе на 10 септември в зала “Дунав“ в Бонония Естейт, а със събраните средства ще бъде създадено  пространство във Видин, оборудвано с шевни машини и всичко необходимо за начинаещи в първите им стъпки в света на модата. Главен лектор и гостуващ преподавател по мода и бизнес развитие в новооткрития център ще е Вяра Бориславова.

Изи Кредит не просто се включва с подкрепа в организацията на събитието, но е и муза зад направата на една от роклите в събитието. На място видинчани и гостите на града ще могат да отдъхнат в къта на Изи Кредит, а за любителите на красотата и модата сме подготвили специална изненада – макет на нашата рокля, с която могат да си направят снимка, да я качат във Facebook като отбележат Изи Кредит @easycreditbg и ще имат възможността да спечелят 1 от 5 комплекта бижута с кристали Swarovski.

СИЛАТА НА ДОБРОТО

Ревюто не е просто еднократно събитие. Организаторите планират да го превърнат в ежегоден фестивал, който да подкрепя млади дизайнери и творци, предоставяйки им възможност да представят творческите си идеи. Този амбициозен план, в който ние с готовност се включваме, подчертава дългосрочния ангажимент и вяра на инициаторите и партньорите на събитието в потенциала на младите хора и техните иновативни проекти

В Изи Кредит ще продължаваме да бъдем партньор в историите на успеха и на смелите мечти. Вярваме, че можем да вдъхновяваме и другите да следват със същата страст своите амбиции и цели и да постигат качествени резултати за по-добро „утре“ за нас и нашите деца и развитие на местните общности и обществото като цяло.

Модното ревю "СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО" събира на едно място

и много известни и вдъхновяващи личности.

Специални гости на събитието ще бъдат актьорът Деян Донков и моделът Яна Руйчева-Захариева, която е била корица на испанското издание на известно модно списание. Шеф Филип Захариев (ONÀ) ще бъде специален гост-готвач с авторско меню за всички гости, вдъхновено от живота на Северозапада.

ПРОГРАМА, 9 септември 2023-та, Крайречна градина, Видин

19:30 – 20:00 ч. пред Речна гара: Старт на ревюто с модели от модна агенция „Визаж“ от специално нает речен кораб. 20:00 – 20:30 ч. Кръглата градинка: Версай ревю около езерото. Барокова музика, изпълнявана на живо от оркестър "Симфониета“, Видин.
20:30 – 21:00 ч. Телеграф капия: Рейнбоу ревю, в което се включват още манекенки, избрани с кастинг от местните общности.
20:30 – 21:00 ч. Паметник на свободата: ревю по стълбите.
21:00 – 21:30 ч. Средновековна крепост “Баба Вида“: Елеганс ревю и финално шоу с участието на всички модели.
Събитието продължава с театрална програма с участието на известни актьори и студенти от класа на проф. д-р Александър Илиев, с много жива музика, танци и виртуозна пантомима.
Зоната ще е обособена като фестивал с щандове на различни партньори, кътове за снимки, шатри с продажби на ръчно изработени стоки, зона за храна и детска зона.
21:30 – 22:30 ч. Средновековна крепост “Баба Вида“: VIP коктейл и DJ парти край реката, което ще завърши със заря.

Ask a question Задай въпрос