27.09.2011

"Изи Кредит" дари телевизор и компютри на дома за деца "Велика и Георги Ченчеви" в Севлиево

news article image

Нов телевизор и компютри ще забавляват лишените от родителски грижи деца от дом "Велика и Георги Ченчеви" в гр. Севлиево. Техниката е дарение за дома от една от водещите компании в България на пазара на бързи заеми – "Изи Асет Мениджмънт" АД.

Дарението беше предоставено на дома на 28 септември от маркетинг директора на „Изи Кредит” Емил Бояджиев и Мис Изи Кредит 2011 – кредитният консултант на компанията от офис Севлиево Правда Иванова, която беше сред основните инициатори за събитието. На дарителската акция присъстваха също зам.-кметът на Севлиево Ценка Йонкова, представители на общината и компанията. Организаторите на събитието бяха подготвили празнична програма с водеща и заедно с децата разрязаха вкусна торта.

"Ние сме млада компания, която има специално отношение към младите и децата – обичаме да правим за тях хубави неща, които ги радват и правят щастливи. Нека техниката, която ви подарихме, да разшири кръгозора ви и да ви служи като прозорец към света, за да научавате все повече неща за него и за да сте в контакт с ваши настоящи и бъдещи приятели по цялата планета", обърна се към децата маркетинг директорът на "Изи Кредит" Емил Бояджиев. "Освен да вършим основната си дейност, ние се стремим и да подкрепяме важни за обществото социални каузи – изграждаме детски площадки, правим дарения за домове за деца и възрастни, спонсорираме, организираме дарителски акции. Правим всичко това, за да виждаме повече усмивки по лицата на децата и нашите съграждани", каза още Емил Бояджиев.

Видът на дарението на "Изи Кредит" за ДОВДЛРГ "Велика и Георги Ченчеви" е предварително съгласуван с ръководството на дома. По време на дарителската акция ръководителят на социалното заведение Ренета Димитрова запозна присъстващите със състоянието и проблемите му. От зам.-кмета Ценка Йонкова участниците в акцията научиха каква подкрепа и издръжка осигурява на дома община Севлиево.

Дарението в дома за деца в Севлиево е поредната социална кауза, подкрепена от "Изи Кредит". В момента компанията реализира голям проект по изграждане на детски площадки в страната, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасност. До момента "Изи Кредит" е построила шест от тях – в Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич, Доспат и откритата на 15 август в квартал "Люлин" в София. Плановете са до края на годината да бъдат изградени още няколко.

Ask a question Задай въпрос