21.03.2017

Изи Кредит бе спонсор на шестото "Пролетно хоро" във Велинград

news article image

Изи Кредит бе сред основните партньори на шестото издание на "Пролетно хоро", което се проведе на 18 март във Велинград. Компанията подкрепи местната инициатива за трета поредна година.

"Пролетно хоро" е традиционен български фолклорен фестивал, който се провежда през последните шест години. На събитието присъстваха над 2 000 души от цяла България. Във фестивала участваха различни танцови състави от страната, с които се провеждат надигравания.

Като един от основните партньори на фестивала, Изи Кредит получи и благодарствено писмо от сдружение "Пролетно хоро". В него се изказват най-сърдечни благодарности към Изи Кредит и офис Велинград за подкрепата на фестивала и уверение, че при наличие на бъдеща подкрепа и съдействие от хора и организации, сред които и Изи Кредит, проявата ще събира още дълги години любителите на български народни хора във Велинград.

Пратньорството на Изи Кредит е в унисон с политиката на компанията да подкрепя значими за местната общност събития, които се провеждат в градовете и техните райони в цялата страна, където компанията развива дейност.


Ask a question Задай въпрос