19.10.2017

Изи Кредит бе спонсор на Фестивала на балканската музика и кухня

news article image

Февстивал в село Орешака  

За втора поредна година в село Орешак се проведе Фестивал на балканската музика и кухня. Изи Кредит бе сред основните спонсори на събитието, на което присъстваха десетки  почитатели на балканската традиционна култура. Тазгодишното издание се проведе от 31 август до 3 септември, организирано от сдружение „Младежта на Троян в действие“ и „Троян Медиа Груп“.

Каква е идеята на фестивала?

Китната поляна, намираща се до Националното изложение на художествени занаяти в с. Орешак, събра отново многобройните фенове на балканската музика. Идеята на фестивала е повече хора да се докоснат и опознаят културата на съседките ни. Всяка вечер по време на фестивала имаше голям концерт, в който взеха участие популярни звезди от Румъния, Гърция и Сърбия.

Изи Кредит подкрепя значими събития

Следвайки политиката си да развива устойчив бизнес, Изи Кредит подкрепя значими за местната общност събития, които се провеждат в градовете и техните райони в цялата страна, където компанията развива дейност. Изи Кредит е кредитна институция, която вече 12 години предлага кредити до 8 000 лв. на своите клиенти. 

Ask a question Задай въпрос