07.10.2022

Искаш да вадиш допълнително пари? Изи Кредит е насреща

news article image

Кой не иска да има някой и друг допълнителен лев? С Изи Кредит лесно можеш да добавиш пари към доходите си и да помагаш на близките си.

Специално за всички хора, които не са наши клиенти, но имат семейство, приятели или колеги, които имат нужда от допълнително финансиране, разработихме програмата за кредитни сътрудници. Това е нова възможност за всеки, който е готов да препоръча кредитните продукти на компанията на хората около себе си.

Как работи програмата?

  • Ела в наш офис и попълни формуляр за кредитен сътрудник. Ако имаш нужда от допълнителна информация, нашите кредитни консултанти сза насреща да отговорят на въпросите ти.
  • Сключи договор за сътрудничество след одобрение.
  • Получаваш уникален линк, с който да препоръчваш Изи Кредит на своите приятели и познати.

Какво получаваш?

За всеки одобрен кредит ще превеждаме по 20лв.* в банковата ти сметка.

Хем помагаш на близките си да посрещнат достойно паричните предизвикателства, хем увеличаваш бюджета си. А дали ще заделиш допълнителния доход за черни дни, или ще ги вложиш в начинание, което ще ти помогне да растеш, зависи само от теб. А защо да не се порадваш на така нужната почивка от време на време със спечелените пари?

 

*Сумата от 20 лв. е брутна и от същата се правят съответните  удръжки за осигуровки и данъци, в зависимост от осигурителния статус на лицето – сътрудник.

Ask a question Задай въпрос