17.03.2013

iPad mini и гифт карти по 100 лв. очакват и клиентите с Easy Max

news article image

Приятните изненади и хубавите подаръци за клиентите на лидера в бързото кредитиране Изи Кредит продължават непрекъснато. Всеки, който от днес до 28 април изтегли най-новия заем на компанията – Easy Max, може да спечели таблет iPad mini и 3 гифт карти, всяка по 100 лв. Имената на щастливците ще бъдат изтеглени чрез томбола в края на другия месец и обявени на сайта на компанията – www.easycredit.bg

Easy Max е предназначен за работещи на трудов договор и е изключително подходящ за бързо разрешаване на краткосрочен финансов проблем (виж мнения на клиенти за продукта). Това, което го отличава от останалите бързи заеми на пазара е размерът – отпускат се суми до 5000 лв. и по-ниската му цена – погасява се с двуседмични намаляващи вноски. Също както останалите услуги на Изи Кредит и Easy Max се предоставя много бързо – до 24 часа, на удобно за клиента място и при минимални изисквания.

Промоцията с Easy Max върви паралелно с атрактивна фейсбук игра на Изи Кредит, в която срещу правилен отговор на само един лесен въпрос за продуктите на компанията, отговорилият също може да спечели iPad mini и гифт карти за 100 лв. Така шансът да спечели с Изи Кредит е още по-голям. Днес ще бъдат изтеглени имената на първите двама късметлии, които ще получат по 100 лв. Томболата за таблета е на 30 април.

Ask a question Задай въпрос