07.07.2013

Имената на първите 14 късметлии от промоцията Easy Hits 2013 вече са изтеглени

news article image

Четиринайсет клиента на Изи Кредит, които вече се възползваха от лятната промоция Easy Hits 2013, ще се радват на чисто нови LED телевизор, аудио системи и MP3 плеъри. Късметлиите бяха изтеглени чрез томбола на 2 юли, в централния офис на компанията (виж имената им най-долу). Всеки от тях ще получи наградата си до края на другата седмица в най-близкия офис на Изи Кредит.

Това са само първите 14 късметлии. До края на август Изи Кредит ще подари още LED телевизори, аудио системи и MP3 плеъри на общо 42 свои клиента, които са изтеглили заем в промоционалния период. Отделно всеки участник в промоцията получава гарантиран подарък – диск с най-горещите поп-фолк хитове от „Пайнер” или диск с най-големите български поп хитове, издаден от „Вирджиния рекърдс”.

Всеки месец хиляди музикални дискове! Всеки месец 14 нови късметлии с 1 LED телевизор, 3 аудио системи и 10 MP3 плеъри! Има много музикални дискове и за фейсбук феновете! Като част от лятната промоция Easy Hits 2013, Изи Кредит стартира и забавна игра във фейсбук страницата си. Всяка седмица участниците в нея ще имат за задача да подредят снимка на изпълнител от двете компилации и да познаят името му. Всеки понеделник чрез томбола 10 от тях ще печелят музикален диск.

Ask a question Задай въпрос