26.09.2022

И замириса на печени чушки... с кампанията ни Кредит Пенсионер

news article image

Още една седмица остава от кампанията ни с Кредит Пенсионер, а някои късметлии вече затвориха първите буркани с лютеница, печени чушки, кьопоолу и друга любима зимнина благодарение на Изи Кредит. Това е така, защото всеки клиент, усвоил Кредит Пенсионер до 30.09.2022 г., участва в специален жребий, с който раздаваме 55 чисто нови чушкопеци.

Един понеделник остава до края на месеца, в които ще изтеглим цели седем щастливци. Не пропускайте да пробвате щастливата си звезда и да изпълните и вашата тераса или двор с любимата миризма на печени чушки. Имената на победителите както винаги обявяваме в сайта на Изи Кредит.

Възползвайте се от атрактивните условия на продукта Кредит Пенсионер със суми от 100 до 4 000 лв. и срок на погасяване от 3 до 12 месеца. Подгответе се за предстоящата смяна на сезоните, като се запасите с вкусна зимнина по любимите фамилни рецепти. Поглезете себе си или близките си с желан подарък или необходима вещ. Не забравяйте да се разведрите и със специално подготвените от нас листовки с кръстословици и любимото судоку.

С Изи Кредит всеки етап от живота може да бъде лесен, спокоен и предвидим.

Ask a question Задай въпрос