05.06.2024

И замириса на море с Изи Кредит

Лятото е вече тук и ние отново се погрижихме да направим вашето време на плажа още по-приятно. Защото няма нищо по-хубаво от малко сенчест и прохладен релакс, докато се наслаждавате на красивите и разпускащи морски преживявания. Освен с мисъл за вашето удобство, сме се погрижили и за хората, които правят времето на плажовете да бъде по-безопасно и приятно. 

От 1 юни бургаският плаж официално е отворен за посещение, а ние сме подготвили 100 брандирани чадъра за всички плажуващи, както и 55 екипа, които ще бъдат предоставени на спасителите, отговарящи за един от най-посещаваните и обичани плажове по родното Черноморие.

Тази инициатива се превърна в традиция и за нас е огромно удоволствие да я организираме вече за девета поредна година, като предоставяме комфортни условия на всички плажуващи, както и на важните спасителни екипи. Поддържането на обществените пространства е отговорност, която припознаваме не само в Бургас, но и в редица други населени места из цялата страна.  

Пожелаваме ви следващите слънчеви месеци да бъдат изпълнени за вас и вашите близки  хора с много усмивки и незабравими моменти край морето! 

Ask a question Задай въпрос