14.11.2012

И шампионът в Банковата лига не можа да спре Изи Кредит

news article image

Нищо не може да спре успехите на Изи Кредит не само на терена на бързите заеми, но и на футболното игрище. Лидерът в бързото кредитиране остана непобедим в Банковата лига и след мача с шампиона на турнира – Печатница БНБ. Късно вечерта на 13 ноември, в напрегнат и драматичен двубой, двата тима завършиха наравно - 4:4.

Изи Кредит излезе на терена без трима от най-добрите си играчи – контузените Ивайло Маликатов, Анатоли Дешев и Антонио Данов. Това обаче не смути кредитните консултанти и те се хвърлиха в здрава битка на терена. След равностойна игра и по две греди за всеки отбор, първи да открият резултата имаха шанса печатарите на БНБ. До средата на първото полувреме те вече водеха с 2:0, след груба грешка в защитата на кредитните консултанти. Тогава обаче настъпи моментът на Борислав Галасков от Изи Кредит и той се разписа със страхотен гол с глава, какъвто рядко се вижда по тези терени. След това, самостоятелен негов пробив завърши с втори гол – 2:2, което върна интригата в двубоя. В края на полувремето обаче съотборниците му се улисаха при една атака на противника и така се стигна до трети гол във вратата на Изи Кредит.

Играта през второто полувреме се разпокъса от много нарушения и футболът отстъпи място на нервите и пререканията. Печатарите на БНБ останаха на игрището с човек по-малко за 5 минути, след като техен състезател беше изгонен за много груб фаул. Кредитните консултанти обаче не можаха да се възползват от числовото си предимство, а нелеп автогол доведе нещата до 2:4 за Печатница БНБ десетина минути преди края. За сетен път обаче Изи Кредит показаха характер и отборът успя да изравни резултата. Първо, Боби Галасков реализира сто процентова дузпа за игра с ръка и по този начин увенча отличната си игра с хеттрик. След това Денис Олегов се възползва от недоразумение в защитата на печатарите за 4:4. В самия край съдията отмени гол на Изи Кредит, след като прецени, че топката е закачила горната мрежа.

 

Така Изи Кредит остана непобедим в лигата. В другия турнир - Sofia Cup, кредитните консултанти победиха футболен клуб „Тиня“ с 6:3.

 

Ask a question Задай въпрос