01.10.2015

Готов ли си за едно от най-емоционалните спортни изживявания в София?

news article image

Изи Кредит  става част от предстоящото предизвикателство Маратон София 2015.

Дойде моментът за едно от най-значимите спортни събития в столицата – традиционният международен Маратон София за 2015 г. Независимо дали си успял да се запишеш или не, със сигурност 32-то издание на едно от най-чаканите спортни мероприятия в София ще предизвика много вълнения във всички – участници, жители и гости на града. Именно с такава изразена спортна емоция, компанията лидер в малките потребителски заеми у нас – Изи Кредит се присъединява като партньор на събитието за трета поредна година.  

Маратон София 2015, който ще се проведе на 4 октомври, от 10.00 ч., пред стадион „Васил  Левски“, включва няколко дисциплини по бягане, сред които е и масовата от 3 000 м. За победителите в отделните категории е предвиден награден фонд, който се осигурява със съдействието на Изи Кредит. Подкрепата на финансовата институция за есенния маратон в София е изцяло в унисон с политиката на Изи Кредит за устойчиво развитие на  бизнеса и програмите на компанията за корпоративна социална отговорност.

Маратон София се организира от Асоциация спорт в свободно време, Столична Община, Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по лека атлетика. Събитието е част от инициативите на кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2019 г.  

Ask a question Задай въпрос