18.11.2012

Горан Арсов, директор „Човешки ресурси“ на Изи Кредит: „Изи Кредит предлага много добри стажантски програми“

news article image

Компанията лидер в бързо кредитиране, Изи Кредит си е поставила амбициозната цел да бъде едно от най-предпочитаните работни места в страната ни. Броят на получените СV -та в тазгодишния форум „Кариера в България. Защо не?“ показва, че и тази цел вече е достигната. Изи Кредит предлага все повече предимства за своите служители. Свидетелство за това са както усешната „Изи Академия“ , така и непрестани програми, насърчаващи амбициозните кадри, които желаят да продължат развитието си в компанията. Освен всичко останало компанията предлага и работни места за българите с образование и опит от чужбна.

Ето какво сподели пред списание „Образование“, Горан Асов, директор „Човешки ресурси“ относно стажантските програми, които предлага Изи Кредит:

„Преспективите, които предоставяме като компания са глобални. Не сме просто една от многото чужди компании, за които България е само филиал. Българският офис е този, който развива филиалите навън. Разчитаме изключително на умели и талантливи българи. Точно поради тази причина Изи Кредит стимулира служителите си в България да заемат топ мениджърски позиции в международните филиали. Търсим също така и амбициозни българи извън фирмата и затова популяризираме позициите ни за чуждите филиали на кариерни форуми.“

Ask a question Задай въпрос