12.04.2024

Галин Тодоров спечели престижна награда от БАУХ

news article image

С гордост съобщаваме, че Галин Тодоров, изпълнителен директор на Изи Кредит, беше удостоен с приза „Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината“. Наградата е част от годишните HR награди, организирани от Bulgarian Association for People Management.

Изказвам своите най-искрени благодарности към целия екип на Изи Кредит! Чувствам се привилегирован, че съм обграден от колеги, които не се страхуват да мечтаят, които имат желание и хъс за развитие и най-вече, истински хора, които ежедневно доказват, че силата на доброто е безкрайна. Нека заедно продължаваме да се вдъхновяваме, мотивираме и надскачаме себе си!, сподели Галин.

Той е пример за лидер, който поставя своя екип на първо място. Инициатор е на проекта “Силата на доброто“, с който поставя в центъра на вниманието на компанията отношението към хората като най-ценен капитал. Благодарение на неговите усилия се въведе вътрешен фонд за подпомагане на колеги в нужда, удвои се стойността на ваучерите за храна и се осигуриха допълнителни придобивки за служителите, подобрявайки техните условия на труд и живот. Галин твърдо вярва, че всеки ден всички ние, хората в Изи Кредит, градим здрава и устойчива общност, водени от основните ни ценности – човечност, новаторство, отговорност.


Това отличие подчертава цялостната култура на Изи Кредит, където човешкият фактор е в основата на всички процеси. Поздравления!


 

Ask a question Задай въпрос