19.02.2013

Футболният отбор на Изи Кредит започна решителните си двубои в общо три турнира

news article image

Футболният отбор на лидера в бързото кредитиране – Изи Кредит, започна решаващите си двубои и в трите турнира, в които участва паралелно – Корпоративната лига, Банковата лига и Sofia Cup. Този уикенд тимът на кредитните консултанти изигра първия си двубой от втората фаза на Корпоративната лига, побеждавайки Open Code с 5:2. През есента Изи Кредит надви същия отбор с 2:1. В предстоящите мачове ще проличи и кой заслужава да е шампион, като кредитните консултанти имат отлични шансове, ако победят основните си съперници – „Армеец” и Pierre Fabre. Но първо този уикенд те трябва да победят и сравнително по-скромните като футболни възможности отбори на Vivacom и „Либра”.

Този уикенд Изи Кредит ще играе също и срещу „Слепите” - мач, който най-вероятно ще предопредели шампиона в Sofia Cup. За момента съперникът на Изи Кредит е лидер, а кредитните консултанти изостават с 6 точки, но и с мач по-малко.

В петък следващата седмица се подновява и Банковата лига с двубоя Изи Кредит-Уникредит Булбанк. Тимът на кредитните консултанти е едноличен лидер в тази лига и без нито една загуба.

Ask a question Задай въпрос