11.10.2023

"Есен в Сандански" за втора година дава сцена на талантливи млади гимнастички

news article image

От 29-ти септември до 1-ви октомври 2023 г. град Сандански и СК по художествена гимнастика „Вихрен“ бяха домакини на международния турнир по художествена гимнастика за деца - "Есен в Сандански". Събитието привлече талантливи гимнастички от цял свят, готови да демонстрират своите умения и изящество на голямата сцена.

За втора поредна година Изи Кредит с готовност се присъедини към похвалната спортна инициатива, като стана спонсор на турнира. Като израз на подкрепата си към младите таланти и техния спортен хъс компанията раздаде 100 броя стъклени бутилки в неопренов калъф.

Присъствието на Изи Кредит на спортния турнир не остана незабелязано благодарение на пътуващия ни кът - атрактивна стена и два удобни пуфа, които дадоха комфорт и място за забавни снимки на участниците и гостите на събитието.

Ние от Изи Кредит подкрепяме младите таланти и професионалния спорт като сигурна инвестиция в бъдещето. Вярваме, че подобни спортни изяви вдъхновяват младите гимнастички да постигат високи резултати и да се развиват като спортисти и като личности.

Благодарим на организаторите на "Есен в Сандански" за възможността да бъдем част от това вълнуващо местно и международно събитие и с нетърпение очакваме турнира следващата година. Нека спортът продължи да обединява и вдъхновява младото поколение.

Ask a question Задай въпрос