10.08.2023

Едни от най-добрите търговци на България с 15-а поредна среща

news article image

Очакван ръст по ключови показатели, невероятни постижения, едни от най-добрите търговци от цялата страна и силата на доброто в Изи Кредит - това събра в себе си на 15-ата годишна търговска конференция на Изи Кредит, която за пореден път се проведе в престижния хотел "Рила" в любимия ни курорт Боровец.

Събитието отново събра близо 600 участници, които се възползваха от два интензивни дни, пълни с вдъхновение, знание и обмяна на опит. Ръководството на компанията представи постигнатите за първото полугодие резултати и очерта плановете за развитие на бизнес моделите на Изи Кредит както в България, така и в чужбина.

Награждаване на върха

Високите постижения бяха увенчани с награди, които отличиха едни от най-добрите сред най-добрите. Голямата награда на акционерите Неделчо Спасов и Станимир Василев - пътешествие за двама до едно от най-екзотичните места на планетата, остров Мавриций, заслужено спечели Жанет .... от Перник. Тази награда ежегодно отличава както индивидуалните успехи, така и екипния дух и отдадеността към работата и компанията на спечелилия.

„Силата на доброто" - здраве, спорт, образование и отговорност 

Търговската конференция тази година премина под мотото "Силата на доброто", а колеги от различни дирекции представиха обединените усилия на компанията в подкрепа на клиентите, колегите и обществото. Нови и по-добри социални придобивки, фокус върху баланса личен живот-работа, подкрепа за колеги и семействата им със сериозни здравословни или репродуктивни проблеми са част от грижата, която компанията продължава да полага за работещите в Изи Кредит.

Клиентският фокус продължава да лежи върху постоянното надграждане и подобряване на клиентското обслужване, клиентското преживяване и клиентските пространства.

Основният акцент в грижата за обществото отново е върху здравето, особено на най-малките, както и върху подкрепата на семейства с репродуктивни проблеми. Не забравяме и ангажимента си към образованието. Чрез обучения и партньорства с университети, компанията насърчава придобиването на по-високи компетенции и нужните допълнителни умения на хората, които държат бизнеса и икономическата сред работещи.

Ще продължим да подкрепяме и масовия спорт на национално и регионално ниво, който е в основата на превенцията на редица заболявания, които са проблем за нашето общество.

Обещание за бъдещето

За Изи Кредит "силата на доброто" не е просто празна фраза. Това е обещание за по-добро "утре" както за нас, така и за бъдещите поколения.

Който много работи, умее и добре да се забавлява.

 

Всички колеги заслужено купонясваха с песните на поп-фолк изпълнител  и страхотните кавъри на популярни български и световни парчета, изпълнени от популярни български музиканти и певци.

Ask a question Задай въпрос