18.03.2019

Една сбъдната мечта

news article image

Какво е да работиш в Изи КредитВече 5 години 26-годишната Стефани Георгиева от Нова Загора e Кредитен Консултант при Изи Кредит. В първите дни на март тя получи уникалния шанс да участва в реклама на компанията в един от епизодите на риалити сериала „София - Ден и Нощ“.
Епизодът се излъчи на 6 март по Нова ТВ - може да го гледате на линка тук, ако не сте успели да го направите на живо, а сцените с нашето момиче са след 16.30 минута на https://play.nova.bg/video/sofiya-den-i-nosht/season-1/sofia-2019-03-06-1.

Междувременно решихме да попитаме Стефани за преживяванията й по време на снимките на сериала и да споделим с вас емоцията й и как това стана в една сбъдната мечта. Ето какво ни отговори тя.

Разкажи ни малко повече за себе си – какво си завършила, как преминава ежедневието ти, какви са интересите ти, каква част от живота ти заемат работните ти анажименти?

В момента уча за бакалавър, специалност “Зооинженерство”. Опитвам се да балансирам между ученето, работата и майчинството. Имам момиченце на почти две години. Нямам проблем с това да ги съчетавам и да съм полезна и продуктивна където и с каквото трябва. 

Обичаш ли да гледаш телевизия? Кои са любимите ти предавания?

Да, обичам да гледам телевизия. Гледам филми най-вече развлекателни предавания. 

Как стана така, че ти предложиха участие в София Ден и Нощ?

Регионалната мениджърка в Изи Кредит, с която работя, ме информира, че ще се снима сцена в сериала с участието на кредитен консултант на фирмата. И понеже отговарях на всички изисквания, решихме да опитам. Всъщност тя беше причината да изпратим клипче за кастинга, за което й благодаря, че за пореден път повярва в мен. Надявам се да не съм я разочаровала. :) И след известно време ни казаха, че са избрали мен и още една колежка от друг град, също част от семейството на Изи Кредит. После отидохме на място - малко преди снимките екипът реши, че ще участвам аз. 

Как преминаха снимките? Вълнуваше ли се? Трудно ли ти беше? Какво те впечатли най-много?

През цялото време ми беше изключително забавно. Бях много развълнувана, че ще се срещна с актьорите, че ще отида в квартирата, където се снима сериалът. Бях и малко притеснена - особено на снимките, надявам се, че не ми личи много. Иначе, като цяло беше супер. Всички бяха много любезни и ме предразположиха към средата и атмосферата там. 

А кои са любимите ти герои от сериала? Беше ли развълнувана да се срещнеш на живо с тях?

Всички са много готини, но фаворити са ми Митко и Джулия. Митко е много народен и непринуден, а Джулия е много красива. 

Мислиш ли, че сериалът отразява проблемите от реалния ни живот?

Да. Според мен в сериала са засегнати много моменти и проблеми от реалния живот. Животът в големия град, приятелите, работата, любовта, как трябва и не трябва да постъпваме в дадени ситуации. Добре е, че можем да видим отстрани проблемите на обществото ни. И е хубаво да се замислим, как и какво може да променим за по-добър живот и какви грешки да не допускаме. 

Как прекарваш свободното си време?

В свободното си време обичам да съм със семейството си. А ако има възможност и да отидем някъде. Обичам да пътувам много. Понеже повечето ми приятелки вече са семейни, най-честата тема са децата, мъжете и семейният живот. :)

Какво е за теб работата ти, като част от семейството на Изи Кредит? Смяташ ли, че с дейността си помагаш на хората?

Много обичам работата си. Все пак работя с една от най-добрите фирми на пазара за бързи кредити - Изи Кредит. Вече 5-а година работя във фирмата и съм много доволна - благодаря за възможността, която Изи Асет Мениджмънт ми дава, да се развивам и да вървя нагоре. Да, смятам че помагам на хората. Изи кредит е “приятел”, на който можеш да разчиташ винаги. :)

Каква кауза би подкрепила с финансови средства и доброволен труд?

Бих се включила в някоя инициатива за подпомагане на стари хора и деца в нужда. Било то бедни, болни, изоставени и т.н. Никой не заслужава да е сам и захвърлен от близки, от системата, от държавата. Обичам да помагам на хората и наистина бих искала да можех да дам на всеки, това от което има нужда.

Какво те мотивира да вървиш през живота? За какво мечтаеш?

Няма невъзможни неща. Всичко, в което човек вярва и за което мечтае, може един ден да бъде реалност. Имам много мечти. Коя от коя по-големи. Мечтая за един по-добър свят - за нас и за децата ни. Мечтая да сме по-добри и по-човечни едни към други. Вярвам, че един ден ще бъде така и това ще станат сбъднати мечти. 

Къде се виждаш след десет години?

След десет години се надявам да съм станала малко по-отговорна, помъдряла, взела живота си в ръце и вървяща все по-нагоре по стълбичката на успеха. Надявам се да продължавам да се развивам заедно с Изи Асет Мениджмънт. :)

Ask a question Задай въпрос