21.06.2017

Един ден на...Цветанка Нинова, Организатор продажби в офис Стражица

news article image

Един ден на...Цветанка Нинова, Организатор продажби в офис Стражица

Разкажи ни за себе си?

Започнах  в Изи кредит, като кредитен консултант през 2014 г., а от 01.01.2017 г., като Организатор продажби. Имам натрупан опит в банкирането. Работила съм в банка и в друга подобна на Изи компания.

Как и защо реши да се развиваш в Изи кредит?

По стечение на обстоятелствата започнах  в Изи като кредитен консултант, впоследствие, преминах на трудов договор на длъжност Организатор продажби. Да работя в тази сфера ми харесва, обичам работата си. Благодарна съм на Любомир Василев – РМ на РО Стражица и РО Елена (тогава МР), за поканата да бъда част от екипа му.

Какво се промени за теб след като стана част от  компанията?

Промяната за мен е, че ИЗИ има офис в общината ни, а това дава възможност на кредитните консултанти да се отчитат ежедневно. Предложенията за кредити да се обработват своевременно за деня и клиентите да се обслужват по-бързо, което води до удовлетвореност на клиентите, което е в наш плюс.

Как минава един твой работен ден накратко?

На разположение на клиентите съм от 7:00 ч. сутринта до удобно за тях време вечер. А работният ми ден започва със срещи или телефонни обаждания до клиенти със забавени вноски, след това падежите за деня, посещение на клиенти и реклама.

Какво е да се срещаш и общуваш с различни хора всеки ден?

Естеството на работата е свързано с това да се срещаме, общуваме с различни хора. Стремя се да бъда добър слушател, когато общувам с клиента. Опитвам се да го предразположа да разкаже повече неща за себе си, които ще ми помогнат при избора и презентирането на      най-подходящия продукт за него.

Какво е твоята формула за успех и какво те прави успешна в това, което правиш?

Аз съм от хората работохолици! За да имаш успех в работата, трябва да намериш своето призвание и да му се отдадеш изцяло. Стремя се да бъда приятел на клиентите си, да вляза в душата им с коректност и лоялност, като така да мога да предизвикам същото у тях. Стремя се да бъда регулатор между работата и личния си живот.

Ask a question Задай въпрос