20.06.2017

Един ден на...Красимира Кацарова, Кредитен консултант от Стара Загора

news article image

Красимира Кацарова, печеливш от вътрешното съревнование Направи лятото си незабравимо! Спечели нова кола, почивка за цялото семейство или 1000 лева! ни споделя за развитието си в компанията:

Разкажи ни за себе си?

Казвам се Красимира Кацарова на 39 години и съм кредитен консултант от Стара Загорa, от 2015 г.

Как и защо реши да се развиваш в Изи Кредит?

В компанията попаднах случайно. Търсих си работа и моя приятелка консултант ме покани на разговор с мениджъра. Никога не бях работила в този сектор и не бях сигурна, че ще се справя, но винаги съм готова за нови предизвикателства и затова приех. И така вече две години се развивам като кредитен консултант в Изи Kредит.

Какво се промени за теб след като започна дейността си в компанията?

Промените за мен са много. До този момент никога не се бях занимавала с финанси. Промени се и ежедневието ми - като кредитен консултант имам невероятната възможност сама да организирам ангажиментите и времето си. В личен план се научих на много неща - да бъда търпелива и толерантна, но и твърда и целенасочена.

Как минава един твой ден като кредитен консултант накратко?

Всеки мой  ден е различен, но винаги е изпълнен с общуване с много и различни хора - разговори по телефона, лични срещи с клиенти, предлагане и рекламиране на продуктите, които предлага компанията.

Какво е да се се срещаш и общуваш с различни хора всеки ден?

Ежедневието ми е свързано с контакти с много хора. Понякога е изморително, но в края на  деня се чувствам доволна, ако съм успяла да помогна поне на един клиент.

Каква е твоята формула за успех и какво те прави успешна в това, което правиш?

Формулата ми за успех е търпение, постоянство и най-вече желание да се справиш с предизвикателства. Най-важното е, че в края на деня съм удовлетворена от това, което постигам.

Ask a question Задай въпрос