13.06.2017

Един ден на...Асен Кехайов, Организатор продажби в офис Смолян

news article image

Един ден на...
Асен Кехайов, Организатор продажби в офис Смолян

Защо реши да започнеш работа в Изи Кредит?

Започнах работа в компанията през 2009 година като допълнителна работа, която може да ми донесе допълнителен доход. Когато говорих с мениджъра, той ми каза: „Започни сега можеш да изкараш допълнителни пари, но след време не се знае - може да ти стане постоянна работа“.  Аз само се засмях. И така, след 8 години, се занимавам само с това.

Какво се промени за теб след като започна работа в компанията?

Промяната започна от самата работа, която трябваше да върша. Започнах да работя в съвсем различен сектор от този,  който ми беше познат. До тогава не се бях занимавал с финанси и през ума не ми е минавало, че някога мога да работя в този сектор .

Как минава един твой работен ден, накратко?

Работният ми ден започва с кратка оперативка с чаша кафе. Получавам си сутрешната доза адреналин, след като получа справката със забавите : ).  После се залавяме за работа и задачите за деня. Качване на кредити, звънене на забави. Опитвам се и да отделя време и за проекта ни с „ПОД-Бъдеще“, но все пак основната ми работа е кредитирането.

Какво е да срещаш и общуваш с различни хора всеки ден?

Това е най-хубавото на нашата работа. Срещаме се и общуваме със съвършено различни хора. Не знам дали си даваме представа, че  имаме клиенти  от всевъзможни сфери на работа, възрасти, разбирания, култура. Радвам се, че с моите клиенти сме близки и се допитват до мен за доста решения, които засягат не само тяхната финансова стабилност. Общо взето съм запознат и с техните радости и с техните  тревоги, в които им помагаме.

Какво те прави успешен в това, с което се занимаваш?

Прогресът в работата ми е плод на усилията на целия екип на Изи Кредит. Не мога да кажа, че се справям напълно сам. Имам подкрепата, както от семейството ми, така и на екипа, с който работя. Тук е мястото да благодаря на моите всеодайни колеги. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Смятам, че трябва да вярваш в нещата, които правиш и да не поставяш под съмнение възможностите си. Важно е да чувстваш удовлетворение от работата, която вършиш. В крайна сметка трябва да правим неща, които ни правят щастливи. Оптимизмът е от полза. Винаги може да бъде и по зле : ).

Какво правиш извън работното си време?

Извън работното си време гледам да почивам : ).
Опитвам се да избягам малко от клиентите си и от техните проблеми,
но не е леснo.

Предпочитам да бъда по-усамотен във фитнеса и също така да прекарам повече време с половинката си. 

Няколко изречения за успеха ти, който постигна в съревнованието в проекта "ПОД-Бъдеще".

ПОД-Бъдеще е проектът, който очаквах с нетърпение. С него имаме възможност да образоваме нашите клиенти за техните бъдещи финанси. За съжаление доста от хората изобщо не са запознати с техните фондове и какво се случва с техните средства и партиди. Проектът е една прекрасна възможност да добавим още свежи средства в нашия портфейл. И това можем да го правим без да се отклоняваме от основната си дейност. Радвам се, че компанията ни мисли, по какъв начин да ни помогне, за да изкараме допълнителни доходи. Надявам се да има още съревнования и занапред, организирани не само с проекта „ПОД-Бъдеще“, но също така и с вътрешни проекти в Изи Кредит  : ).

Ask a question Задай въпрос