02.05.2012

Easy Hits донесе пролетно настроение в домовете на хората

news article image

Видях, че Изи Кредит е пуснала диск с най-горещите хитове на Пайнер – Easy Hits. Ще ми намериш ли един, ако изтегля и аз един бърз кредит? Горещата молба е на 27-годишната Ани Минкова, счетоводителка в компания в София. Научила за пролетната промоция на фирмата – Easy Hits, Ани се обръща за съдействие към своя позната, която е кредитен консултант в компанията - лидер в бързото кредитиране. Досега не е теглила бърз заем, но обмисля да го направи. Не само заради любимите й изпълнители като Преслава, Галена, Андреа, Глория, Анелия и другите звезди на Пайнер, но Ани планира и да поднови обзавеждането в семейното жилище, за което са й необходими средства бързо.

Хубаво настроение и големи ползи носи пролетната промоция на Изи Кредит и на много други. Проучване показва, че тя се харесва на хора от всички възрастови групи, а парите от заемите се ползват основно за ремонт и обновяване на жилището. Дискът ми допадна много. Харесвам тази музика. Отделно парите от заема свършиха чудесна работа, защото успях да си направя дълго планирания ремонт, казва 58-годишната Елена Ганова от Самоков.

Някои от клиентите са зарадвали с диска свой близък, а най-много емоции Easy Hits е донесъл на младите. Подарих го на сина на дамата, с която живея. Парите ни трябваха за ремонт на къщата, споделя 77-годишният Томо Иванов от Славотин, област Монтана. Аз не слушам тази музика, но пък синът ми се зарадва много, когато му подарих диска, коментира и 45-годишният Стефан Карагьозов от Бургас. Със заема той е покрил спешни семейни разходи. Клиенти като 23-годишната Дарина Генева от Стара Загора тепърва ще се наслаждават на музиката. Още не съм имала време да го слушам, усмихнато обясни тя.

Пролетната промоция на Изи Кредит с Easy Hits продължава до 31 май. Всеки, изтеглил бърз заем, ще получи диск с най-горещите хитове на Пайнер и шанс да спечели една от двайсетте покани за двама за концерт на звездите през лятото. Дискът е с красива обложка и в него са събрани хитовете на 16 от най-добрите изпълнители на Пайнер.

Ask a question Задай въпрос