30.05.2019

EASY CREDIT ВЗЕ УЧАСТИЕ В "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"

news article image

През месец май Изи Кредит се включи в кампанията „Капачки за бъдеще“ със своеобразна инициатива – контейнер за събиране на капачки под формата на сърце, ситуиран пред офиса на компанията в Костинброд. Средствата от капачките, събрани в сърцето, ще отидат за закупуване на кувьози, в съвместна благотворителна инициатива с община Костинброд. От общината предоставиха тротоарното право за поставяне на контейнера и поеха разходите за брандирането на инсталацията. Засега инициативата се радва на сериозен интерес от страна на жителите на града, което личи по бързината, с която се запълва сърцето.

„Капачки за бъдеще“ е кампания, организирана от Мартина Йорданова и Лазар Радков, която набра изключителна скорост в последните две години. Средствата, събрани от рециклирането на пластмасови капачки в цяла България отиват за закупуването на кувьози за дарение в болници в малки градове в страната, където има неотложна необходимост от тях.  От инициативата вече са дарили 6 кувьоза, до месец ще дарят още 5, а до края на годината – още 6.  Кампанията продължава целогодишно в над 300 постоянни пункта в страната. Целта е до края на годината, или най-късно до средата на другата, да бъдат подменени най-старите и амортизирани кувьози в малките общински болници в цяла България.

Изи Кредит се стреми да е социално отговорна компания и да е активнa в действията си, подкрепяйки различни кампании през годините. Стремежът е не само за  финансова подкрепа на нейните клиенти, но и да дава пример как всеки може  да е полезен за обществото. Изи Кредит ще продължи да подпомага и да дава своя принос в различни социални кампании, защото подкрепя призива, че доброто трябва да се предава.

Ask a question Задай въпрос