25.05.2021

Easy Credit подкрепя млади футболни надежди

news article image

Да помагаме на хората да сбъдват целите и мечтите си е част от нашето ДНК. Вярваме, че понякога една подадена ръка е достатъчна, за да могат талантливите хора да реализират потенциала си.

С гордост Easy Credit подкрепи младите таланти на футболен клуб ИКФ РОМА 2015 – София, като осигури така нужна спортна екипировка на децата между 8-12 години. В следващите 4 години специалните екипи ще помагат на децата в бъдещите им победи.

Практикуването на различни видове спорт при децата подобрява цялостното им физиологично състояние, подобрява физическото, емоционално и социално развитие.

Спортът ни учи как да посрещаме победите с достойнство и да не се предаваме при загуба, както и винаги да се държим почтено и коректно и с противника, и със съотборниците. Без съмнение спортът оказва дългосрочно положително влияние върху навиците и правилно отношение към собственото здраве и начин на живот.

Нека бъдем активни и направим ежедневието си пълноценно. Нека дадем на тялото и ума си движението, свободата и баланса, от които се нуждаят.

Ask a question Задай въпрос