22.07.2021

Easy Credit подкрепи провеждането на Годишните музикални награди на БГ Радио 2021

news article image

Музикалното събитие на годината, подкрепено от Easy Credit, зарадва меломаните тази събота, 17 юли, в зала Колодрум, Пловдив.

На сцената на БГ Радио излязоха едни от най-популярните и любими български изпълнители. Публиката успя да чуе на живо и най-новите поп и рок хитове. По традиция финалистите бяха избрани изцяло от слушателите на БГ Радио, които гласуваха на сайта на радиото. Грандиозната церемония отбеляза и 20-ия юбилей на радиото.

Наградата за „БГ Изпълнител на годината“ отиде при Тото Н, който бе отличен с общо 4 статуетки. Поли Генова, която бе водеща на церемонията, грабна отличието „БГ Изпълнителка“. А Миро получи признанието на слушателите на БГ Радио в категориите „БГ Текст“ и „БГ Песен“. Наградата за „БГ Албум“ грабна Михаела Маринова, която представи най-новата си песен „Сериал“. 

Подкрепата на тазгодишното издание на награди на БГ Радио е олицетворение на мисията на Easy Credit да достига до хората без значение къде се намират, с какво се занимават и какъв е моментният им социален статус. А какъв по-добър символ за това от музиката, която обединява и ни съпътства в хубавите, а и тежките моменти.

Easy Credit е доверен партньор на стотици хиляди българи, на които предоставя възможност за финансово включване чрез характерния си бизнес модел на домашно кредитиране. Компанията е съюзникът на потребителите в моментите, когато имат нужда от подкрепа и допълнително финансиране. Малките ежедневни радости като това да започнеш деня с любима песен и спокойствието, че дори да се появят непредвидени разходи, винаги можеш да се довериш на Easy Credit.

Ask a question Задай въпрос