17.03.2016

Easy Credit и MFG с участие като изложители на най-големия кариерен форум у нас.

news article image

Easy Credit и новоучреденото от финансовата институция дружество Management Financial Group (MFG) взеха участие в столичното издание на най-големия кариерен форум, който се провежда у нас, „Национални дни на кариерата“. Събитието в София се проведе в средата на м. март, в НДК. Екипът на двете организации, чието присъствие премина под надслов „Избери своята посока“, посрещна желаещите да научат повече за тях като работодатели, както и да кандидатстват за отворени позиции в компаниите.  

Участието на Easy Credit и MFG е в унисон с политиката на финансовата институция и дружеството да съдействат на млади таланти в тяхното професионално израстване и кариерно развитие в небанковия сектор.

Всяка година „Национални дни на кариерата“ събира на едно място най-големите български и международни компании, предлагащи работни и стажантски позиции в различни бизнес сектори.  Събитието се провежда в 7 града в България.  Тази година в изложението в град София участваха над 130 работодателя и над 8000 посетителя.

Ask a question Задай въпрос