02.08.2023

Двойно горещ ден за първият победител в ГОРЕЩАТА ни лятна ПРОМОЦИЯ

news article image

Първите 21 щастливи притежатели на ново газово барбекю от Изи Кредит са вече ясни. Сред изтеглените на 26-ти юни късметлии е и Йотко Генов – наш редовен и лоялен клиент на офиса ни в Ботевград.

Лятната ни кампания „ИЗИ КРЕДИТ. ГОРЕЩА ПРОМОЦИЯ“, която стартира на 12-ти юни и ще продължи до 31-ви август, вече привлече множество участници, които се възползваха от възможността да усвоят кредит с атрактивни условия и автоматично да участват в томболата за спечелване на 1 от 35 газови барбекюта. Следващите късметлии ще бъдат изтеглени на 12-ти юли, 26-ти юли, 16-ти август и 1-ви септември, като всеки жребий ще определи по седем щастливи печеливши.

Докато стискате палци да сте в следващия рунд спечелили, ето няколко изпитани грил идеи от нас!

  • Стек на грил. Нищо не може да се сравни със сочен и ароматен стек, приготвен на грил. Когато е равномерно изпечено на открит огън, месото запазва своята сочност и наситен вкус. Поднесете го с любимите си гарнитури и сосове за едно перфектно грил изживяване.
  • Пилешки крилца. Пилешките крилца са истинска класика в барбекю менюто. Овкусени с марината по ваш избор – например, чесън, зехтин и лимон, и изпечени до златисто и хрупкаво, крилцата ще станат любимата ви парти храна.
  • Ребърца на грил. Ребрата са може би най-популярното ястие за любителите на скарата. Сочните и добре подправени ребърца са идеални за споделяне с приятели и семейство на открито. Не пропускайте да опитате нашето предложение за марината с мед, соев сос и горчица.
  • Кебапчета и кюфтета. Няма да е българско барбекю, ако на скарата не зацвърчат кебапчета и кюфтета, нали? А има ли по-голяма класика от две кебапчета или кюфтета между две препечени на грила филиики, гарнирани с обилно количество лютеница.
  • Бургери. Класическият български сандвич с кюфте си има и свой побратим в барбекю света – бургерът. Добавете към прясното мляно месо сосове, жълти сирена, домат или маруля, кисели краставички и карамелизиран лук, и се насладете на нови нива на вкуса.
  • Зеленчуци на грил. Не само месото заслужава внимание на грила. Разнообразни зеленчуци като тиквички, патладжани, лук, гъби и други също се превръщат в чудесни предястия след срещата си с огъня. Подправете ги със зехтин, сол, черен пипер и любимите ви подправки и изпечете до готовност. А сварената царевица, минала набързо през грила и обилно напоена с разтопено масло, е истинска наслада за вкусовите рецептори.
  • Риба и морски дарове. Морето също има своето място на грила. Експериментирайте със скариди, калмари, октопод и различни риби и разнообразете следващата барбекю сбирка.

 

Ако искате да се насладите на нашите неустоимо вкусни грил предложения, не пропускайте шанса си в лятната промоция на Изи Кредит. Успех!

Ask a question Задай въпрос