15.04.2014

До 30% отстъпка за покупка или смяна на гуми в центрове „Диана” с карта Easy Bonus

news article image

Изи Кредит договори нови отстъпки и привилегии за своите лоялни клиенти и служители. Отскоро към партньорската мрежа на компанията в програмата за лоялност Easy Bonus се присъединиха още три компании - „Диана”, „СОТ ГРУП” и „Мулти Секюрити Солюшънс". Така всеки лоялен клиент или служител, който притежава клубната карта Easy Bonus, вече може да закупи или подмени гумите на своя автомобил със значителна отстъпка в центровете на водещия вносител на този продукт в България - „Диана”. За покупката на гуми отстъпката е 30%, а за всички останали услуги – монтаж и демонтаж на гуми, изправяне на джанти и други, клиентите ползват 20% отстъпка.

Притежателите на карта Easy Bonus могат да се възползват и от специалните, по-ниски цени на „СОТ ГРУП” (5%) и „Мулти Секюрити Солюшънс" (15%). „СОТ ГРУП” предоставя услуги в областта на сигнално-охранителната техника и видеонаблюдение в реално време. „Мулти Секюрити Солюшънс" ООД предлага решения в областта на пожароизвестителните системи, структурното окабеляване, системите за сигурност и други.

При покупка картата трябва да бъде представена заедно с документ за самоличност. Подробна информация за всички партньори в програмата и отстъпките, които предлагат, има на https://www.easycredit.bg/programa-loyalnost/otstapki-i-partnyori-za-loyalnost


 

Ask a question Задай въпрос