21.07.2020

Директор HR на Изи Кредит е сред ТОП 100 професионалисти

news article image

Директорът „Човешки капитал“ на „Изи Асет Мениджмънт“ АД Цвети Джонева-Каканакова заслужено се нареди сред Топ 100 HR професионалистите на България в класацията Career Show Index.

Гласуването беше изцяло онлайн и след регистрация. Над 19 500 гласа подкрепиха повече от 300 професионалисти, които имат огромен принос за развитието на пазара на труда в страната. Класацията е открито признание за техните труд и положени усилия, за вложеното време и умения в създаването на сплотени екипи, корпоративна култура и благоприятна за развитие и работа атмосфера. Топ 100 HR професионалистите, които са пример за добри практики в сферата на човешките ресурси, подбор, изграждане на разботодателска марка, вътрешни комуникации, управление на таланти и др. можете да видите тук: https://careershow.bg/index/hr/ (подредени по азбучен ред).

Цвети е част от екипа на „Изи Асет Мениджмънт“АД от 2011-та година.

В голямото ни семейство влиза като главен юристконсулт в дирекция „Правна и Корпоративни отношения“.  От 2013-та година е директор „Човешки капитал“, като през последните пет години дирекцията е обхващала отделите „Администриране на персонала“, „Обучение и развитие на хората“, „Бизнес треньори“, „Подбор и анализ“, „Административен“, „Правен“, „Интеграция и управление на сигурността“, които в определени периоди Цвети е управлявала заедно или едновременно. В компанията влиза, след като е заемала различни експертни и ръководни позиции в Агенцията по вписванията и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.

Ask a question Задай въпрос