13.03.2011

Детска площадка от Изи Кредит направи още по-красив парк "Розариум" в Казанлък

news article image

Нова и красива детска площадка радва децата в Казанлък от края на миналата седмица, докато си играят в прекрасния градски парк „Розариум”. Съоръжението е дарение от „Изи Асет Мениджмънт“ АД – лидерът в бързите потребителски кредити на българския пазар, известна повече чрез основния си продукт като Easy Credit.

Площадката беше открита официално в слънчевия петък (11 март) от маркетинг директора на „Изи Асет Мениджмънт“ АД Емил Бояджиев, кмета на града Стефан Дамянов, представители на компанията и общината, много на брой деца и родители.
 
„Страхотен ден е и чак на мен ми се прииска да си поиграя на площадката”, заяви шеговито при прерязването на лентата Емил Бояджиев. „Освен да предоставяме бързи кредити на хората, които имат нужда от тях ние връщаме част от печалбата ни на обществото, като изграждаме такива прекрасни детски площадки. Благодарим на Казанлък за предоставената ни възможност да зарадваме децата. Предстои да построим детски площадки в още 12 града в страната”, каза още маркетинг мениджърът на Easy Credit. От своя страна кметът на Казанлък също изказа благодарност и признателност към спонсора. „Когато в нашия град работят фирми като „Изи Асет Мениджмънт” АД, готови не само да развиват своя бизнес, но и да провеждат социална политика, не ни остава нищо друго, освен да приветстваме техните инициативи, да ги подкрепяме и да им благодарим за сътрудничеството. Този жест показва желанието на дружеството да бъде част от живота на нашата община и най-вече – да донесе много радост на най-малките наши съграждани – децата. Възхитен съм, че компания, която е само на 6 години като „Изи Kредит”, е толкова далновидна в своето поведение и с амбиция развива не само основната си дейност, но е толкова активна в осъществяването на разностранна общественополезна дейност”, заяви кметът. „Освен да отпускаме бързи и лесни домашни заеми за нас е важно и да допринасяме за развитието на обществото и регионите, в които живеят нашите клиенти, служители и партньори. Затова и нашите социални каузи и инвестиции са в неща, които са важни именно за клиентите и партньорите ни. Желанието на хората е децата в нашето общество да растат в сигурна и здрава среда, да се усмихват, да се забавляват и играят в приветливи и модерни детски кътове и родителите да са спокойни и щастливи”, потвърдиха казаното от местната управа от „Изи Асет Мениджмънт” АД.
 
Градоначалникът и маркетинг директорът на „Изи Асет Мениджмънт” АД спазиха традицията, като поляха с канче вода за късмет и опитаха от специално приготвената погача със сол. Екипът на компанията пък раздаде балони на всички деца, които едва дочакаха официалната част, нетърпеливи да се впуснат в игри на новото съоръжение.
 
Инвестицията в детската площадка в Казанлък е на стойност над 8500 лв. В него децата ще имат възможността да се радват на пъстроцветни люлки, пързалки и катерушки. Съоръжението е предназначено за деца на възраст до 10 години.
 
От страна на дружеството на събитието присъстваха още Добри Фотев, зонален мениджър Юг-Изток, Румен Найденов, регионален мениджър офис Казанлък и Петя Бончева, мениджър развитие.

Ask a question Задай въпрос