16.09.2010

Детска площадка от Easy Credit ще радва децата в Костинброд

news article image

Чисто нова детска площадка, построена с безвъзмездни средства на „Изи Асет Мениджмънт“ АД, забавлява малките деца в Костинброд от края на миналата седмица. Площадката, която се намира в центъра на града, недалеч от офиса на компанията, беше открита официално в петък (17 септември) от кмета на града Красимир Кунчев и търговския директор на Изи Кредит Дафинка Стилянова.

Под радостните детски възгласи кметът на Костинброд преряза лентата с пожеланието за още много такива хубави проекти за децата на България и благодари на спонсора за бързината и професионализма, демонстрирани при изграждането на обекта. От своя страна търговският директор на Изи Кредит му благодари за възможността, предоставена на компанията да направи нещо хубаво за децата в малкия град. "Изи Кредит гради бизнеса си на база взаимно доверие с нейните клиенти и служители. А какво по-хубаво олицетворение на доверието от децата?", каза Дафинка Стилянова.
На събитието присъстваха голям екип на Изи Кредит – мениджърите на ерия София, Пламен Христов и Горан Арсов, регионалният мениджър на офисите в „Света Троица“ и „Костинброд“ Пепа Любомирова и екипът й, колеги от отдел "Маркетинг" и отдел "Човешки ресурси" в Централен офис, медии, случайни граждани. Още преди официалното откриване пък нетърпеливи дечица вече пробваха люлките, пързалките и катерушките в детския кът, под зоркия поглед на майките им.
На новата площадка децата ще имат възможност да прекарват свободното си време в игри докато родителите им пият питие в близкото кафене или на пейките, които Изи Кредит постави на площадката и които в горещите дни ще ги предпазва от слънцето под дебелата сянка на огромен кестен, покриващ целия кът.
Инициативата за изграждането на детския кът беше на маркетинг отдела и офиса на Изи Кредит в Костинброд и софийския квартал "Света Троица" и е поредният благороден акт в дългосрочния проект на компанията, целящ подобряване на условията на живот в страната.

Ask a question Задай въпрос