06.02.2019

Чиста работа. С новата кампания на Easy Credit „Кредит Пенсионер“, всеки мъж или жена над 55 години получава шанс за спечелване на една от 100 прахосмукачки

news article image

Не  е лесно да си пенсионер. Всички разчитат на теб. Готвиш за децата, грижиш се за внуците, пишеш домашни, пазаруваш, поливаш цветята, разхождаш домашния любимец. Почти не ти остава време за вечерния сериал. А и, дори и всекидневно да поддържаш ред и чистота у дома, все идва онзи момент от седмицата, когато настъпва времето за основно почистване. Тогава на помощ се притичват всички онези домашни уреди, които изпълняват успешно ролята на съучастници в елиминирането на натрупаните прах, трохи, шоколад и мръсотия. И по специално – Нейно Величество Прахосмукачката – инструментът, без който животът нямаше да е същият. Твоят най-верен приятел и спътник в последните... колко години? Ех, ако можеше прахосмукачката никога да не остарява.

Новата кампания на Easy Credit - “Кредит Пенсионер”

На помощ се притичва новата кампания на Easy Credit „Кредит Пенсионер“ - само в периода 7 февруари – 7 април 2019 година, всеки мъж или жена над 55 години, получаващ пенсия за осигурителен стаж и възраст, за инвалидност или наследствена пенсия и взел кредит за пенсионери на стойност от 100 лв. до 2 500 лв., получава шанс за участие в промоция за една от общо 100 прахосмукачки. Срокът на изплащане на кредитите е от 3 до 12 месеца, а кандидатстването става само с лична карта, без да е необходимо предоставянето на документи за получаването на пенсия. Заявяването на кредита е бързо, а условията ясни и напълно прозрачни.

Бързо, точно и без проблеми с Изи Кредит

Вече е лесно да си пенсионер. Възрастта, в която няма никакви ограничения – нито във времето, което прекарваш със себе си и семейството си, нито в реда, по който подреждаш приоритетите си. И най-вече в начина, по който организираш и почистваш дома си. Чиста работа, както обичаме да казваме, когато нещата се случват бързо, точно и без проблеми. С Еasy Credit. Добри заеми, добри приятели.

 

 

 

 

 

Ask a question Задай въпрос