10.04.2013

Бургас и Шумен ще спортуват с Изи Кредит на 13 и 14 април

news article image

Компанията-лидер в бързото кредитиране Изи Кредит ще зарадва с грандиозен спортен празник нови два български града. След Плевен и Русе миналия уикенд, националната програма „Спортувай с Изи Кредит в твоя град” гостува тази събота и неделя в Бургас и Шумен.

Празникът в Бургас е в събота (13 април), като игрите стартират точно в 10 часа в Морската градина. Събитието в Шумен е на следващия ден (14 април) също от 10 часа в центъра на града – парк Студентски. В продължение на четири часа бургазлии и шуменци ще могат да се забавляват и спортуват за здраве, участвайки в състезания по лека атлетика – крос, баскетбол 3 на 3 и колоездене. Състезателите ще бъдат разделени на мъже и жени и в три възрастови групи: до 16 години, 17-30 години и над 30 години. Очакват се стотици участници и гости.

За записване в Бургас – културен център „Морско казино”, лице за контакт: Пролет Манолова, тел. 056/911 867, 0885 985 690, email: alexm@mail.bg

За записване в Шумен– Ученическа спортна школа „Хан Крум”, лице за контакт: Дончо Донев, тел. 054/860325, 054/864438 , k_sabev_kanev@abv.bg

Записването за състезанията вече тече в специални приемни пунктове в центъра на градовете и ще продължи и в деня на празника от 8:30 до 9:30 часа.

Изи Кредит и партньорите - веригата магазини Sport Depot и общините на градовете-домакини, са подготвили много изненади, награди, игри, забавления и музика. Най-добрите в леката атлетика и колоезденето ще се състезават на националните финали в курортния комплекс „Албена”

„Спортувай с Изи Кредит в твоя град” ще бъде подкрепено от именити спортисти. Специален гост на празника в Бургас ще е Петър Петров – рекордьор на България в дисциплната 100 м. и трети на Олимпиадата в Москва. В Шумен събитието ще подкрепи олимпийският шампион по вдигане на тежести от игрите в Барселона през 1992 г. – Иван Иванов. И в двата града празниците ще бъдат открити от представители на местните общински ръководства.

Ask a question Задай въпрос