13.05.2014

Бонуси и атрактивни награди за кредитните консултанти в София

news article image

Професията „Кредитен консултант” в Изи Кредит става все по-атрактивна с новите възможности за допълнителни бонуси и награди. Нова инициатива на компанията поставя индивидуални търговски цели (допустими забави, отпуснати главници и сключени нови заеми) за месеца на всеки консултант в София, изпълнението на които носят допълнителни бонуси и участие в месечна томбола за три големи награди.

Кампанията беше стартирана през април и продължава и този месец. Условие за кредитните консултанти е и да са от офис, който е изпълнил четирите си цели по KPI. Вече бяха избрани и първите трима печеливши - Десислава Иванова от офис Овча Купел, Ивелинка Петрова от офис Център и Русим Русинов от офис Красна поляна (прочетете за тях по-долу). Те спечелиха съответно смартфон, екскурзия и колело.

Кредитните консултанти на Изи Кредит ползват редица привилегии и социални придобивки, осигурени им от компанията и чрез програма „Бонус клуб ИАМ”.

Десислава Иванова, на 36 год., кредитен консултант от офис Овча Купел:

„В Изи Кредит съм от 8 месеца и работя с 75 клиента. Не можах да повярвам, че съм спечелила смартфона. За първи път получавам подарък, който не очаквам. Всички в офиса го чакахме с голямо нетърпение. Благодарна съм на компанията. Това е моят подарък. Не се почувствах натоварена с поставените цели. Напротив, сключвайки 4-5 договора повече за месеца, бях още по-доволна от резултатите си. Радвам се, че помогнах по този начин и на екипа, с който работя”.

Русим Русинов, на 21 г., кредитен консултант от офис Красна поляна:

„В Изи Кредит съм от 2 г. и половина, и работя с близо 50 клиента. От трите подаръка, колелото най ми прилягаше. Ще си го карам с удоволствие. Предизвикателствата за колегите, които ще се борят за наградите през май, ще са още по-големи от нашите, но целите са напълно постижими. Желая им успех и да приключат месеца, както трябва”.

Ивелинка Петрова, на 53 г., кредитен консултант от офис Център:

„В Изи Кредит работя от 3 години. Имам 80 клиента. В първия момент си помислих, че колегите си правят майтап с мен. Никога не съм печелила на късмет в живота си. По-доволна от моя подарък не мога да бъда. Все още не съм решила къде ще пътувам. Целите, които се поставят, са напълно изпълними и колегите не би трябвало да срещнат трудности. Нека вярват, че могат да спечелят”.

Ask a question Задай въпрос