14.05.2019

Безгрижно лято с Изи Кредит

news article image

Лятна кампания с подаръци от Изи Кредит

Малко преди началото на активния летен сезон в Изи Кредит стартираме специална лятна кампания, посветена на ваканционните планове и настроение. Какво означава това? Всеки взел кредит от 15.05.2019 г. до 31.07.2019 г., ще участва в теглене с награди и може да спечели уикенд за двама под формата на две олинклузив нощувки на българското Черноморие. По този начин не само, че ще покрие належащите си ваканционни нужди, но и ще си осигури шанс за още една почивка в края на летния сезон. Наградите всяка седмица включват, освен възможността да спечелите един от 40 уикенда за двама, и скреч карти на място в офисите, с малки подаръчета като раници, термо чанти, надуваеми топки, шапки с козирка, плажни рогозки, хилки за плажен тенис, запалки и дори талони за отстъпка на стойност от 10 и 20 лв.

 

А защо да изберем Изи Кредит?

Освен че е приятел, който се притичва на помощ във важен момент, предоставяйки услуга без включени изненади в нея, компанията осигурява възможност за теглене на бърз кредит на стойност от 100 до 8000 лв. с прозрачни и ясни условия. Още с първия усвоен кредит ставате част от програмата за лоялност, което от своя страна ще ви донесе привилегии като различни отстъпки и подаръци. Кандидатстването е лесно, на място в над 180 регионални офиса и над 2100 пощенски станции в цялата страна, които предлагат услугата, а вече и онлайн на easycredit.bg или на тел. 0700 18 100 без допълнително таксуване.

 

Видеото към новата кампания, е част от колекция от клипове, които напомнят комедиен сериал с елементи на риалити, в който става дума за приятелските взаимоотношения и парите, които често застават между тях. Видео поредицата „Заемите от приятели крият изненади“, която стартира още в началото на 2019-а, разказва историите на двама приятели и техните семейства. Единият от тях често иска заеми от своя приятел и винаги се прецаква, защото след това се оказва, че трябва да върне услугата. С различните ситуации в клиповете си Изи Кредит иска да покаже, че приятелството съществува в много и в най-различни форми. Има приятели, които искат от вас да ги придружите в опита им да стигнат непревземаеми върхове, само защото в някакъв момент са ви подкрепили с паричен заем. Има и такива, които ще са винаги на ваша страна, независимо от помощта, за която ще ги помолите - ще ви спестят тревоги по подготовката за лятната ваканция и ще ви докажат, че приятелството не се измерва задължително във върнати услуги. При тях сметките са чисти, отношенията ясни, небето е безоблачно, а подаръците и бонусите за най-лоялните от вас – естествен елемент.

С други думи – добри заеми, добри приятели!

 

 

 

Ask a question Задай въпрос