05.03.2013

Бързият кредит за работещи Easy Max е сред най-търсените на пазара

news article image

Силен интерес към Изи Макс (Easy Max), най-новият бърз заем в България, отчита компанията-лидер в бързото кредитиране Изи Кредит. Продуктът, създаден специално за нуждите на работещите на трудов договор, беше пуснат преди месец и вече се търси активно. „Имахме нужда точно от такъв продукт. Много е удобен, изплаща се на две седмици и по този начин го съчетавам с получаването на аванс и заплата. Освен това е с намаляващи вноски”, потвърди 35-годишната Десислава Куманска от Варна, един от първите клиенти на новия продукт.

Двуседмичните намаляващи вноски и по-ниската цена е водещ мотив за избора на Easy Max. „Изи Макс е най-добре разработеният продукт на пазара и е сред най-изгодните. Двуседмичните вноски са точният вариант за мен, защото получавам пари на 1-во и 15-то число”, коментира 37-годишният Калин Цветков от Козлодуй. „Изи Макс е удобен за всички, които получават аванс и заплата”, добави и 41-годишната Ралица Иванова от Перник. За нея също е от голямо значение, че заемът е по-евтин от останалите.

По подобие на останалите небанкови заеми, Easy Max също се отпуска много бързо, без излишни формалности и без такса за кандидатстване. Калин Цветков например останал впечатлен от бързината, с която кредитен консултант на Изи Кредит му предоставил заема. „В 17.30 ч. се срещнахме. На другата сутрин бях одобрен, а до вечерта парите бяха при мен”, обясни той. За него, както и за много други клиенти, от значение е и възможността за по-високи суми, която Easy Max предоставя. Стандартно Изи Кредит отпуска суми до 3000 лв. При Easy Max обаче таванът е 5000 лв.

Клиентите използват Easy Max за не по-различни цели от тези, заради които теглят и останалите бързи кредити – спешни разходи за дома и семейството. Калин Цветков от Козлодуй например вложил парите в нова дограма за дома си, а Ралица Иванова платила с тях лекарства и здравни услуги.

Силното търсене на Easy Max е и потвърждение, че напоследък бързите кредити се търсят и от все повече хора със стабилни доходи, които ценят времето си и не са склонни да го прахосват в чакане за одобрение на желания от тях заем.

Ask a question Задай въпрос