16.12.2013

Атрактивни коледни предложения и намаления в каталога Еasy Bonus

news article image

И тази Коледа ще е богата на подаръци. Особено за лоялните клиенти на Изи Кредит, участващи в програма Easy Bonus. Компанията-лидер в домашните кредити им е подготвила голям брой подаръци и изненади. С най-новите сезонни предложения в каталога Easy Bonus – плюшен Дядо Коледа, коледни играчки, бутилка червено вино, тостер, вентилаторна печка, конвектор, флашка и HD камера, лоялните клиенти на Изи Кредит ще могат да направят хубав подарък за своите близки и любими хора и да си гарантират по-топла и уютна зима.

Коледните Изи изненади не свършват дотук. Само през декември и януари, всяка поръчка от каталога Easy Bonus носи и бутилка хубаво червено вино. През двата месеца девет артикула ще се предлагат и за значително по-малко от обичайното количество бонус точки.

Чрез програмата за лоялност Easy Bonus, лоялните клиенти на Изи Кредит получават бонус точки за всеки нов кредит, които след това могат да заменят за подаръци и отстъпки по кредитите. Програмата им дава право да станат и VIP клиенти, и да теглят до 30% по-евтини заеми. Каталогът с подаръци на Изи Кредит включва над 20 артикула, повечето от които практични електроуреди и техника, като компанията го обогатява непрекъснато.

Ask a question Задай въпрос