22.03.2015

Атрактивната промоция за Изи Месец продължава до края на март

news article image

Подаръците за клиентите на Изи Кредит продължават и през март. Всеки, който до края на месеца изтегли кредит Изи Месец за над 300 лв., ще спечели практична чанта-портмоне. 

Хиляди вече се възползваха от промоцията и получиха своя подарък. Особено удовлетворени са дамите. Подаръкът е и специален символичен поздрав от Изи Кредит за тях в най-нежния месец от годината, когато те празнуват и своя празник. 

„Чантата е супер”, каза 34-годишната Нина Апостолова от Благоевград, която е дългогодишен клиент на Изи Кредит и ползва услугите й 5-6 години. „Изключително доволна съм и не само сега. Аз съм клиент на компанията от над 2 години. Всичко става много лесно, бързо и удобно”, сподели Искра Александрова на 35 години от Ловеч. Искра предпочита продукта Изи Месец, защото при него вноската е месечна и съобразена с доходите й. Парите от заема най-често ползва за неотложни покупки. Сред най-щастливите от подаръка е и 21-годишната Ивена Пенева от София, друг редовен клиент на Изи Месец. „Чакам бебе и чантата от Изи Кредит ще ми върши добра работа за принадлежностите, които ще са нужни”, сподели радостната новина Ивена. Младата жена ползва услугите на компанията вече три пъти и винаги продукта с месечни вноски.

Промоцията за Изи Месец продължава до 31 март включително. Всеки може да се възползва от предложението и да зарадва себе си и близките си с подарък! Направете своята заявка за Изи Месец онлайн на https://www.easycredit.bg или се обадете на 0700 18 100 (без допълнително таксуване).

Изи Месец е с равни месечни погасителни вноски, съобразени с индивидуалните възможности и доходи на всеки. Това го прави изключително удобен и сигурен за всеки, който получава възнагражденията си на месечна база. Отпусканите суми по него са от 200 до 2500 лв. за срок от 4, 6 или 8 месеца. По подобие на останалите продукти на Изи Кредит, кредит Изи Месец се отпуска много бързо – до 24 часа от заявката, удобно – в дома на клиентите чрез кредитен консултант на компанията и при минимални изисквания. Погасителните вноски се събират на удобно за клиентите място, всеки месец, отново от кредитен консултант на компанията. 

Ask a question Задай въпрос