Атрактивната промоция за Изи Месец продължава до края на март

23 март 2015
Атрактивната промоция за Изи Месец продължава до края на март

Атрактивната промоция за Изи Месец продължава до края на март

23 март 2015

Подаръците за клиентите на Изи Кредит продължават и през март. Всеки, който до края на месеца изтегли кредит Изи Месец за над 300 лв., ще спечели практична чанта-портмоне.

Хиляди вече се възползваха от промоцията и получиха своя подарък. Особено удовлетворени са дамите. Подаръкът е и специален символичен поздрав от Изи Кредит за тях в най-нежния месец от годината, когато те празнуват и своя празник.

Чантата е супер”, каза 34-годишната Нина Апостолова от Благоевград, която е дългогодишен клиент на Изи Кредит и ползва услугите й 5-6 години. „Изключително доволна съм и не само сега. Аз съм клиент на компанията от над 2 години. Всичко става много лесно, бързо и удобно”, сподели Искра Александрова на 35 години от Ловеч. Искра предпочита продукта Изи Месец, защото при него вноската е месечна и съобразена с доходите й. Парите от заема най-често ползва за неотложни покупки. Сред най-щастливите от подаръка е и 21-годишната Ивена Пенева от София, друг редовен клиент на Изи Месец. „Чакам бебе и чантата от Изи Кредит ще ми върши добра работа за принадлежностите, които ще са нужни”, сподели радостната новина Ивена. Младата жена ползва услугите на компанията вече три пъти и винаги продукта с месечни вноски.

Промоцията за Изи Месец продължава до 31 март включително. Всеки може да се възползва от предложението и да зарадва себе си и близките си с подарък! Направете своята заявка за Изи Месец онлайн на https://www.easycredit.bg или се обадете на 0700 18 100 (без допълнително таксуване).

Изи Месец е с равни месечни погасителни вноски, съобразени с индивидуалните възможности и доходи на всеки. Това го прави изключително удобен и сигурен за всеки, който получава възнагражденията си на месечна база. Отпусканите суми по него са от 200 до 2500 лв. за срок от 4, 6 или 8 месеца. По подобие на останалите продукти на Изи Кредит, кредит Изи Месец се отпуска много бързо – до 24 часа от заявката, удобно – в дома на клиентите чрез кредитен консултант на компанията и при минимални изисквания. Погасителните вноски се събират на удобно за клиентите място, всеки месец, отново от кредитен консултант на компанията.