20.10.2022

Ароматна есен с кампанията Кредит Пенсионер на Изи Кредит

news article image

Приключи най-вкусната и ароматна промоция на Изи Кредит – кампанията за Кредит Пенсионер, а звездата в нея беше прочутото българско изобретение – чушкопекът. 55 любители на класическите рецепти за зимнина вече добавят към упойващия аромат на есен в цялата страна. Сред тях е и г-жа Д. Колева (на снимката) от Димитровград, която остана много доволна от наградата.

Промоцията беше активна до 30 септември, а всеки понеделник всички клиенти, усвоили Кредит Пенсионер, участваха в специален жребий, с който раздадохме 55 броя от българското чудо на консервирането. Имената на победителите обявихме в сайта на Изи Кредит.

Знаете ли, че...?

  • Има няколко версии за създаването на чушкопека. Според едната уредът е измислен в малка гаражна работилница във Велико Търново през 1974 г. от майстор Дочо Дочев. За изобретател на чушкопека обаче официално е признат инж. Велизар Стоилов, който дълги години е зам.-кмет на София. За уреда, измислен през 1976 г., той е получил Народен орден на труда - сребърен. 
  • Инж. Николай Пиперков и негови колеги постфактум изготвят чертежи за уреда, за да покрие изискванията на БДС и инспекцията по труда.
  • Масовото производство започва през 1975 г. в промишления комбинат в старопрестолния ни град. А търсенето по света и у нас е огромно.
  • Чушкопекът може да се ползва за печене и на други продукти като патладжани, лук, картофи.

 

Продуктът Кредит Пенсионер предлага атрактивни условия за българите в златната есен на живота със суми от 100 до 4000 лв. и срок на погасяване от 3 до 12 месеца. С Изи Кредит житейски период може да бъде спокоен и предвидим.

Ask a question Задай въпрос