07.01.2018

9 хладилника и още много подаръци очакват пенсионерите, клиенти на Изи Кредит

news article image

Изи Кредит стартира специална кампания за своите клиенти пенсионери. В рамките на инициативата, която се провежда от 8 януари до 8 март 2018 г., ще бъдат раздадени 9 хладилника и стотици брандирани купи за салата, практично допълнение към всяко домакинство, като подарък за пенсионерите.

Всеки потребител, който получава пенсия и вземе продукта „Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит през периодa на промоцията, участва в ежеседмична томбола за хладилник. Имената на късметлиите ще бъдат обявявани всеки петък между 12 януари и 9 март на сайта на компанията www.easycredit.bg. С усвояването на кредита, потребителят получава и скреч карта, с която веднага може да разбере дали печели подарък – купа за салата с логото на Изи Кредит.

Изи Кредит е една от малкото кредитни компании, които имат специално разработено финансово решение за пенсионери, съобразено с финансовите  навици на потребителите в тази възраст. Сред портфолиото й с продукти, тя предлага и кредити онлайн за пенсионери. ,„Кредит Пенсионер“ е паричен заем, предназначен само за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 лв. до 2 500 лв., а срокът на погасяване - от 3 до 12 месеца. Едни от основните предимства на продукта са неговите фиксирани месечни погасителни вноски, прозрачни и ясни условия, бързо одобрение и кандидатстване само с лична карта.

Ask a question Задай въпрос