01.11.2018

80 електроуреда и още много подаръци очакват клиентите на Изи Кредит през ноември и декември

news article image

Наближават едни от най-светлите празници през годината. Време, в което имаме нужда от подкрепа, за да превърнем празника във вълшебно изживяване.

Изи Кредит вече 13 години помага на клиентите си да донесат радост на любимите хора и в същото време и те да не остават без подаръци за празника.

За поредна година Изи Кредит ще направи празника още по-вълнуващ за всички с много награди и специална коледна промоция за своите клиенти под надслов „Спечели телевизор, запази приятел“. В рамките на промоцията, която се провежда от 1 ноември до 22 декември 2018 г. ще бъдат раздадени 80 електроуреда, домакински уреди както и хиляди брандирани подаръци.

Кампанията е в линията на комуникацията на Изи Кредит - Добри заеми! Добри приятели! Всеки от нас някога е взимал заем от приятел или роднина, но често се получава неловка ситуация, в която човек не знае как да си поиска заема обратно и отношенията се развалят. А колко по-лесно е да съхраним приятелството, като просто вземем кредит от правилното място.

Вземете кредит от Изи Кредит през периодa на промоцията и може да спечелите електрически уред - телевизор, пералня, смартфон, микровълнова печка, вентилаторна печка, сешоар, пасатор, тостер, сандвич-преса или цитрус преса. Късметлиите ще бъдат избирани посредством ежеседмично теглене, като имената им ще бъдат обявявани всеки четвъртък на сайта на компанията www.easycredit.bg. А при усвояване на кредита получавате скреч карта, с която веднага ще разберете дали печелите подарък коледна чаша, календар, запалка, дистанционно устройство, талон за отстъпка от следващ кредит. 

Ask a question Задай въпрос