13.03.2023

70 таблета вече са в ръцете на новите си собственици с кампанията „Изи Кредит. И пари напред, и нов таблет“

news article image

С  настоящата кампания на Изи Кредит вече зарадвахме цели 70 от нашите клиенти с подарък нов таблет. Сред тях е и С. Костадинова от кв. Меден Рудник, гр.  Бургас (на снимката).

Промоцията „И пари напред, и нов раблет“ продължава чак до 31 март и с нея ще раздадем общо 112 таблета на доволни клиенти на Изи Кредит. Всяка седмица теглим по десет късметлии, а с последното теглене през март ще ощастливим 22 от вас. Всички победители в промоцията обявяваме своевременно на нашия сайт.

Единственото условие, за да се включите в промоцията, е да усвоите кредит в рамките на периода на кампанията.

Защо решихме в новата си промоция да наградим клиентите с таблети?

Всеки от нас се е изкушавал да влезе в ролята на домашен майстор и да поправи нещо вкъщи, вместо да се довери на специалист. Изгорял котлон, повредено казанче в банята, клатещ се стол или етажерка... За съвети, разбира се, често се допитваме и до Интернет. Въпреки изчерпателната информация как сами да направим ремонт вкъщи и многото клипчета онлайн, подобни дребни ремонти крият своите рискове. И много често вместо да спестим време и пари, без да го искаме увеличаваме и без това непредвидиените разходи.

Вместо да ровите сайтовете за идеи как да ремонтирате пералнята, отделете времето в Интернет за нещо полезно за вас или семейството. Със спечеления таблет можете да намерите контактите на наистина добър майстор, да свалите приложение, с което да научите нов език, или да потърсите видеа с упражнения за концентрация и релакс. На таблета лесно ще можете да водите и семейния бюджет и да видите къде да оптимизирате разходите си за добро финансово здраве. А и да пускате любимата музика, когато посрещате гости вкъщи.

А за покриването на спешни финансови нужди просто отворете на таблета сайта на Изи Кредит и попълнете лесната форма за кандидатстване за кредит онлайн. Ние сме винаги насреща да ви подкрепим в нужния момент.

Ask a question Задай въпрос