31.08.2016

45 телевизора и стотици брандирани чаши очакват клиентите пенсионери на Изи Кредит

news article image

Компанията за малки потребителски кредити със специална промоция в периода 1 септември – 31 октомври

Една от водещите финансови институции у нас Изи Кредит стартира специална кампания за клиентите пенсионери на дружеството – „Пари, от които имате нужда. Кредит, който можем да ви предложим.“ Това е втора подобна инициатива на компанията за годината, която е насочена към потребителите, които получават пенсия. В рамките на инициативата, която се провежда в периода 1 септември – 31 октомври, ще бъдат раздадени общо 45 нови 32 телевизора, както и стотици рекламни керамични чаши.

Всеки клиент, взел продукта „Кредит Пенсионер“ от Изи Кредит през посочения период на промоцията, участва в ежеседмична томбола за 5 телевизора, които ще бъдат теглени всяка сряда от началото на кампанията. Имената на късметлиите ще бъдат обявени / обявявани на сайта на компанията www.easycredit.bgС усвояването на кредита, потребителят получава и скреч карта, с която може да разбере веднага дали печели чаша-подарък с логото на Изи Кредит.

„Кредит Пенсионер“ е паричен заем, предназначен само за пенсионери. Сумите, за които може да се кандидатства са от 100 лв. до 2 500 лв., а срока на погасяване - от 3 до 12 месеца.

Повече информация за продукта, настоящата кампания, както и за Изи Кредит, може да се открие на сайта www.easycredit.bg или на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване).

Ask a question Задай въпрос