26.12.2019

40 огромни телевизора зарадваха предпразнично новите си собственици

news article image

С Изи Кредит печелите повече

За четиридесет от клиентите на Изи Кредит празниците са още по-хубави, защото компанията им донесе мечтан подарък, а именно 43-инчов телевизор с плосък екран.

В най-прекрасното, но и понякога напрегнато и натоварено, време от годината, хиляди отново се довериха на Изи Кредит за бърза финансова подкрепа. Така си осигуриха необходимото парично спокойствие по празниците със своите роднини и приятели. И като страхотен бонус се включиха и в коледната ни промоция. На късметлиите да гледат коледните и новогодишни програми на чисто нов телевизор с огромен екран – честито!

Не забравяйте, че има още празници, които тепърва предстоят и винаги можете да ни потърсите за кредит чрез мобилното приложение EasyCredit Mobile, на сайта easycredit.bg, във всеки от над 185-те регионални офиса на Изи Кредит и в над 2 100 пощенски станции в страната, с обаждане без допълнително таксуване на 0700 18 100 или с SMS с исканата сума на 0882 007 555. Кандидатстването е само с лична карта, а отпусканите суми – до 8 000 лв.

Още с първия усвоен кредит ставате част и от програмата за лоялност Easy Bonus, където ви чакат още много отстъпки и подаръци.

 

Ето и част от клиентите, ще които посрещнат празниците с нов телевизор.

Ask a question Задай въпрос